ΕΤΑΙΡΕΙΑ      ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ      ΠΡΟΪΟΝΤΑ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ          EN | GR

 

 

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες του χώρου για την φιλοξενία των ιστοτόπων σας στο διαδίκτυο, για την διασφάλιση, την απρόσκοπτη λειτουργία και ταχύτητα των δεδομένων σας.
Με διαφορετικά πακέτα (Windows ή Linux Servers) αλλά και προσανατολισμό (Ελλάδα, Ευρώπη, Καναδά & Αμερική) απευθυνόμαστε στον κάθε πελάτη μοναδικά ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες του σε υπηρεσίες φιλοξενίας του ιστοχώρου του στο διαδίκτυο.
 

Μπορούμε να κατοχυρώσουμε μέσω των αντιπροσώπων μας νέο όνομα η ανανέωση ή μεταφορά ή ότι άλλο χρειαστεί για υπηρεσίες Domain names.
Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε την διαχείριση ονομάτων για το .gr, .com, .eu και πολλές άλλες παραλλαγές. Έχουμε την εμπειρία να σας κάνουμε από την αρχή τον ιστότοπο σας όπως τον θέλετε. Με απλή μορφή, με ωραία γραφικά ή και ολόκληρο το κατάστημα σας online στο διαδίκτυο ώστε να κάνετε τις πωλήσεις σας ηλεκτρονικά με όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό.


Αν έχετε ήδη ιστότοπο μπορούμε να τον κάνουμε ανανέωση, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένος και να συμβαδίζει σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες σας.
 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
 

 

 
 
 
 

 

Copyright © 2020 Micronic Hellas