ΕΤΑΙΡΕΙΑ      ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ      ΠΡΟΪΟΝΤΑ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ          EN | GR

 

 

Στις δραστηριότητες μας στις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εγκαταστάσεις συστημάτων για θέαση, καταγραφή, αλλά και ανάλυση της εικόνας από πολλές κάμερες και γωνίες θέασης του ζητούμενου από τον πελάτη.
Οι εγκαταστάσεις γίνονται σε όλους τους χώρους όπως σπίτια, επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εργοστασίων, αποθηκών κ.λ.π.
Ανάλογα με το τι χρειάζεται ο πελάτης από μία μικρή κάμερα έως συστήματα ενεργοποίησης και καταγραφής, ειδοποίησης με SMS, email, συναγερμό. Καταγραφή με πρόγραμμα σε οποιοδήποτε μέσο (NAS,κ.τ.λ).
Με μεγάλη γκάμα προϊόντων που ταιριάζει στις ανάγκες των πελατών και συνεργασία με κατασκευαστές παγκόσμιας αναγνώρισης όπως AXIS, ACTI, QNAR, COGNIMATICS, CISCO, VIVOTEK, ARTECO.

Επιπρόσθετα τοποθετούμε δορυφορικά πιάτα σε σπίτια αλλά και σε επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν δορυφορικά κανάλια. Οι εγκαταστάσεις γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό με προσοχή στο χώρο του πελάτη.

Επικουρικά μπορούμε να προσφέρουμε οικιακά αλλά και εταιρικά πακέτα Internet, τηλεφωνίας αλλά και τηλεόρασης από πολλούς πάρόχους. Επίσης αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε τον εξοπλισμό ή ότι χρειαστεί από τον οποιοδήποτε πάροχο.
Συνδυάζουμε νέες τηλεφωνικές γραμμές με Internet αλλά και με τηλεόραση μεμονωμένα αλλά και μεταξύ τους ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης.
Με ταχύτητες έως 24Mbps για ADSL ή έως 50Mbps για VDSL, με πολλές επιλογές σε προγράμματα ομιλίας για τον κάθε πελάτη, και αν θέλει και με πρόγραμμα που περιλαμβάνει τηλεόραση με πολλά κανάλια δορυφορικά για μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές όπως είναι (Αθλητικά, Ερωτικά, Ψυχαγωγικά, Ενημέρωσης, κ.τ.λ.).
 

 

 
 
 
 

 

Copyright © 2019 Micronic Hellas