ΕΤΑΙΡΕΙΑ      ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ      ΠΡΟΪΟΝΤΑ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ          EN | GR

 

Στο ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι που έρχονται να καλύψουν οι κάμερες και τα συστήματα παρακολούθησης έχουμε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του είδους.

   

Διαθέτουμε επίσης συνθέσεις Η/Υ (HTPC), (NUC) για το σαλόνι, με μοναδικό σχεδιασμό και εφαρμογή για τον ειδικό χώρο του κινηματογράφου.
Οι παραπάνω συνθέσεις δεν είναι δεσμευτικές, παρά μονάχα ενδεικτικές, του πόσο ψάχνουμε να έχουμε ιδανική λύση για όλους.

   

Συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες hardware. Η INTEL με επεξεργαστές, μητρικές πλακέτες, Intel® Optane™ Memory, SSD δίσκους, κάρτες δικτύου, ασύρματες κάρτες δικτύου & Bluetooth, INTEL NUC, Server προϊόντα, και άλλα βρίσκεται στην κορυφή με τα υλικά που χρησιμοποιούμε.

   

Η εταιρεία μας είναι Registered Microsoft Partner και διαθέτει τα προϊόντα λογισμικού αλλά και hardware της Microsoft στους πελάτες μας.

   

Μπορούμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας να κατασκευάσουμε ειδικές συσκευές, αυτοματισμούς, με τις προδιαγραφές που θα μας δώσετε ή θα σχεδιάσουμε με την ανάλυση που θα πάρουμε από εσάς.

 

 
 
 
 

 

Copyright © 2020 Micronic Hellas